Мирослава от Сезон 4 на  Игри на волята: България доказа

...
Мирослава от Сезон 4 на  Игри на волята: България доказа
Коментари Харесай

Къде е мястото на жената? Мирослава разкри как живеят богатите

Мирослава от Сезон 4 на  " Игри на волята: България " потвърди неведнъж още в самото предаване, че несъмнено не е от дамите, които са в шоуто единствено за пари. Е, сумата от 100 000 лева  няма да ѝ навреди, въпреки всичко досега тя и половинката ѝ имат две деца, само че пък за нея шоуто имаше напълно друга цел - а точно да потвърди силата и упоритостта си пред всички - най-много пред себе си.

Виж още: Мъск: Ще подам оставка, незабавно щом намеря някой задоволително малоумен да одобри работата

Още в самото риалити разбрахме, че красивата брюнетка живее със фамилията си в голямо имение, което е сбъдната фантазия за нея, защото е израснала в непретенциозно китко селце в Родопите. Въпреки живота на принцеса, който води, тя в действителност не парадира с него, а просто желае да си живее живота по метода, по който ѝ харесва. 

Виж още: Дисни принцеса ли? Крисия се учи от Николета Лозанова на женски номера

Във вчерашния епизод на кулинарното предаване " Черешката на тортата " Мирослава посрещна своите посетители - Генчо, Лефтеров, Виктория и Ралица в своя дом: " Благодаря Ви, другари мои, че бяхте част от тази прелестна вечер! За мен беше наслаждение да сготвя гозби, обичайни за мястото, където съм отраснала, а точно село Ерма река. Сармички, салатки, булгур с месо на кокал, месо с кочан, зелник, тиквеник, самун с мая и изненадата на вечерта - осъществяването на родопски песни от надарената ми братовчедка Златина Узунова и продуцентът на “101 каба гайди ” - Никола Марковски.Цялото това преживяване за мен бе изключително скъпо, тъй като бе освен извор на чиста наслада, само че и завръщане към корените. ", показа тя в социаланите мрежи.

Виж още: Какво като е герой? Елица от " Игри на волята " с предколеден тунинг, няма да я познаете!

По време на вечерята Мирослава показа някои много персонални обстоятелства от персоналния си живот. Любящата брачна половинка към този момент има двама сина, само че се надява един да има и още едно дете, защото тя и брачният партньор ѝ са минали по много бодлив и дълъг път от една година, до момента в който забременее за първи път. В " Игри на волята " стана ясно, че сега Мирослава не работи. Вчера тя показа, че съгласно нея дамата би трябвало да работи, само че когато има дребни деца, това не е нужно, защото те в действителност имат голяма потребност от нейното наличие и поддръжка във всичко, до момента в който порастват. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР